[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Majatalolle saapuminen

Majatalo Lähteen osoite on Hanoch Kalai st. 11, Malha. Majatalon eteen voi ajaa vain henkilöautolla,  talon edessä ei ole parkkipaikkaa. Autot parkkeerataan Ha-Dishon -kadun varteen, josta pääsee rappuja pitkin majatalolle (Katso video).

Saapuminen lentokentältä

Suomesta on suoria viikottaisia Finnairin lentoja Israelin Ben Gurionin lentokentälle. Lentokentältä pääsee majatalolle kätevästi Sherut -taksilla. Hinnat ovat noin 60-80 shekeliä hengeltä. Sherut -taksit lähtevät lentokentän saapumisaulan edestä. Sherutit kulkevat myös sapattina, mutta silloin peritään noin 10 shekelin lisähinta. Sherut eli reittitaksi lähtee liikkeelle, kun kaikki 10 matkustajaa ovat kyydissä. Lentokentällä Sherutien etuikkunassa lukee määränpää: Jerusalem, Tel Aviv, Netanya, Askelon jne. Valitkaa Jerusalemin Sherut ja kertokaa kuljettajalle osoite Ha-Dishon St. 24, Malha. 

Saapuminen vuokra-autolla

Vuokra-auton  voi  parkkeerata Ha-Dishon st.22-30 kadun varteen tai lähellä olevalle koulun parkkialueelle.

Saapuminen Jerusalemin keskustasta

Keskustasta pääsee majatalolle bussilla nro 17 tai 35. Majatalon lähin pysäkki on Ha-Dishon ja Ha-Shual teiden risteys alueella.

Saapuminen Ha Dishon -kadulta

Majatalo Lähde Google Mapsissa

Majatalon yhteystiedot QR-koodissa

Koodin lukemiseksi tarvitset QR-koodin lukijaohjelman. Ohjelmia ovat esim.  Scan ja QR-Droid.

HUOM!

Kun olette saapuneet Malhaan, soittakaa majatalon puhelimeen +972 52 5295 665 ja odottakaa rauhassa, niin teidät haetaan majatalolle, muutoin eksyy helposti.